Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
tirsdag24mar2020

Foredrag med Charlotte Rørth - Elev Forsamlingshus

tirsdag24mar2020 kl. 19:30 - 22:00

Hvordan lever man med religiøse oplevelser i Danmark anno 2019?

Tirsdag den 24. marts kl. 19.30 - 22.00 i Elev Sognehus

Det ved Charlotte Rørth, som kommer og fortæller om sine oplevelser:

Der har været en overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel.”

 

Februar 2019 udkom den afsluttende bog i trilogien ”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro’. Hun har haft en overvældende – også international – succes med bogen ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende” og har siden har udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med interview med andre, der har haft oplevelser, samt både danske, norske og andre internationale forskere og samfundsdebattører.

Kristeligt Dagblad kalder det "en religiøs folkebevægelse", DR har bragt en tv-serie baseret på bøgerne,
der hele 2019 kan ses på 
dr.dk/tv, hun har været vært på radioprogrammer og er blevet interviewet i stort set alle danske medier og de afgørende udenlandske, hvor den første bog er udkommet, blandt andet Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung og Dagens Nyheter samt en håndfuld af såvel de bærende norske som hollandske.

Men hvordan lever man med oplevelser? Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Kan man være ligeglad? Hører man til i Folkekirken? Skal man tie? Bliver man gjort til grin?
Charlotte Rørth fortæller åbent i sit foredrag om sin måde at leve på, og der vil være god tid til spørgsmål og debat efter pausen.
Læs mere på 
www.charlotteroerth.dk

 

Foredraget arrangeres i samarbejde mellem sognene Elsted, Skejby/Lisbjerg og Elev.

Billetter sælges til 75 kr. via place2book og salget åbner i starten af det nye år og vil blive annonceret på sognenes hjemmesider og på facebook. Så hold godt øje! Der bliver rift om billetterne.

For mere information, kontakt: Merete Dalsgaard (50516595 –
dalsgaardmerete@gmail.com)